Στο... σφυρί η τελευταία τσίχλα του Άλεξ Φέργκιουσον! - iefimerida.gr

Στο... σφυρί η τελευταία τσίχλα του Άλεξ Φέργκιουσον!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος δεν θέλει ένα... κομμάτι από τον θρύλο του Άλεξ Φέργκιουσον; Προφανώς το συγκεκριμένο, μία μασημένη τσίχλα, δεν είναι το ιδανικό αναμνηστικο. Αλλά μήπως δεν είναι κομμάτι του θρύλου του ακόμη και αυτές οι τσίχλες που μασούσε με μανία κάθε φορά που η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε έναν αγώνα;

Κάποιος λοιπόν πιστεύει, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται, πως έχει στην κατοχή του την τελευταία που χρησιμοποίησε ο Φέργκιουσον ως προπονητής, στην αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ όπου είπε το «αντίο». Και πουλάει μέσω eBay το πολύτιμο αντικείμενο. Μάλιστα την έχει τοποθετήσει σε μία καλαίσθητη θήκη και περιμένει τις προσφορές των ενδιαφερομένων. Πάντως έως τώρα η τιμή παραμένει σε... ταπεινά επίπεδα, εκείνα των 28 λιρών.

Η συνήθεια του Φέργκιουσον να μασά τσίχλα σε κάθε αγώνα έγινε σταδιακά μύθος. Μάλιστα, στο αφιέρωμα που έκανε η Guardian όταν ανακοίνωσε πως θα φύγει από το Ολντ Τράφορντ έπειτα από περίπου 27 χρόνια, υπήρχε σχετική αναφορά. Με πρόχειρους υπολογισμούς - δέκα τσίχλες σε κάθε παιχνίδι - εκτιμάται πως ο Φέργκιουσον κατανάλωσε συνολικά περίπου 14.980 ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μόνο μία όμως διατίθεται προς πώληση, η τελευταία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ