Κούκλα ραπτικής αλλάζει μέγεθος ανάλογα με το σωματότυπο - iefimerida.gr

Κούκλα ραπτικής αλλάζει μέγεθος ανάλογα με το σωματότυπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια έξυπνη καινοτομία φαίνεται να λύνει το πρόβλημα που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει με λανθασμένα μεγέθη ρούχων. Μια ερευνητική ομάδα από το Χονγκ Κονγκ κατάφερε να δημιουργήσει μια κούκλα ραπτικής που μπορεί να αλλάξει διαστάσεις, ανάλογα με το μέγεθος της πελάτισσας και τα ρούχα που πρέπει να φορέσει.

Ονομάζεται i-Dummy και χρειάζεται μόνο οκτώ δευτερόλεπτα για να αλλάξει σχήμα! Το πλάτος, το πάχος και το μήκος αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες. Η κούκλα αυξομειώνεται μέσω μιας εφαρμογής σε υπολογιστή, έτσι ο χρήστης απλά εισάγει τις διαστάσεις και πετυχαίνει την τέλεια εφαρμογή, ακόμη και σε αγορές μέσα από το διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το euronews, η i-Dummy είναι κατάλληλη και για την εκπαίδευση φοιτητών σε σχολές υψηλής ραπτικής, αφού μπορεί να μιμηθεί οποιοδήποτε σωματότυπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ