Πόρτα της Παρί στον Αντσελότι -«Δεν τον αφήνουμε να πάει στη Ρέαλ» - iefimerida.gr

Πόρτα της Παρί στον Αντσελότι -«Δεν τον αφήνουμε να πάει στη Ρέαλ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οταν υπάρχει συμβόλαιο, όλοι είναι υποχρεωμένοι να το τιμήσουν», διαμηνύει ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν και μπλοκάρει τον δρόμο του Κάρλο Αντσελότι προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα σενάρια των τελευταίων μηνών θέλουν τον Ιταλό τεχνικό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ρεάλ και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, ο 53χρονος τεχνικός συναντήθηκε με τους παράγοντες της Παρί και εξέφρασε την επιθυμία του να εργαστεί στον πάγκο των Μαδριλένων, ως αντικαταστάτης του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αλλα σχέδια ωστόσο, φαίνεται πως έχει το «αφεντικό» του Αντσελότι, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Νασέρ αλ Κελαϊφί, τόνισε πως ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. «Μας ζητήθηκε να τον αφήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο. Όταν υπάρχει συμβόλαιο, όλοι είναι υποχρεωμένοι να το τιμήσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ