Διαστημικής αισθητικής το νέο Apple Store του Σαν Φρανσίσκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαστημικής αισθητικής το νέο Apple Store του Σαν Φρανσίσκο [εικόνες]

Διαστημικής αισθητικής το νέο Apple Store του Σαν Φρανσίσκο [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατάστημα της στο Σαν Φρανσίσκο ετοιμάζεται να αντικαταστήσει η Apple φέτος το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο «διαστημικό» κτίριο θα είναι 45% μεγαλύτερο και θα τοποθετηθεί εκεί που σήμερα βρίσκεται το μεγαλύτερο κατάστημα Levi's

Σύμφωνα με το greekapplenews.gr που αποδίδει τις πληροφορίες του στο AllThingsD, η Apple σχεδιάζει να αντικαταστήσει το τωρινό της Apple Store με ένα καινούργιο αρκετά μεγαλύτερο, το οποίο θα έχει συνολικά 400 εργαζόμενους.

Μιλώντας στο AllThingsD, εκπρόσωπος της Apple δήλωσε: «Χαιρόμαστε που δουλεύουμε μαζί με τη πόλη του Σαν Φρανσίσκο πάνω στο καινούργιο Apple Store. Το κατάστημα μας στη Stockton Street έχει υποδεχθεί πάνω από 13 εκατομμύρια πελάτες από τότε που άνοιξε. εννιά χρόνια πιο πριν, γιαυτό και περιμένουμε να τους εξυπηρετήσουμε και πάλι σε μια καταπληκτική καινούργια τοποθεσία όταν τελειώσει το project»

Διαστημικής αισθητικής το νέο Apple Store του Σαν Φρανσίσκο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Διαστημικής αισθητικής το νέο Apple Store του Σαν Φρανσίσκο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ