Σαββόπουλος ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Σαββόπουλος ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλος νικητής του 6ου live του Your Face Sounds Familiar αναδείχθηκε ο Κρατερής Κατσούλης που έπεισε το κοινό και την κριτική επιτροπή ως Διονύσης Σαββόπουλος (23 βαθμοί). Αν και η μάχη ήταν σκληρή.

Μόλις 3 βαθμοί ήταν η διαφορά στην κατάταξη ανάμεσα στον Διονύση Σαββόπουλο του Κρατερού Κατσούλη και τον Άλις Κούπερ του -πάντα πολύ καλού- Θανάση Αλευρά (20 βαθμοί).

Στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς βρίσκουμε την Κρυσταλλία που κέρδισε το χειροκρότημα ως Μαίρη Χρονοπούλου. Τόσο του κοινού όσο και της ίδιας της Χρονοπούλου που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση δηλώνοντας «Παρακολουθούσα με γουρλωμένο μάτι. Συγκινήθηκα, δάκρυσα. Η Κρυσταλλία μου έμοιαζε πάρα πολύ! Νόμιζα ότι έβλεπα τον εαυτό μου! Το τραγούδησε καλύτερα από μένα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με τιμήσατε».

Σαββόπουλος ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar  [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο Νίκος Γκάνος (18 βαθμοί) ως Τζάστιν Μπίμπερ και η Σύλβια Δεληκουρα (18 βαθμοί) που ήταν αρκούντως σέξι ως Κάιλι Μινόγκ.

Στην άχαρη θέση στο μέσο της βαθμολογικής κατάταξης συναντάμε την τριάδα των Μαντώ (15 βαθμούς ως Αναστάσια), Κώστα Μαρτάκη (13 βαθμούς ως Νίκος Καρβέλας) και Άντα Λιβιτσιάνου (10 βαθμοί ως Ελεονόρα Ζουγανέλη).

Σαββόπουλος ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar  [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Ενώ ουραγοί αναδείχθηκαν η Θωμαή Απέργη που δεν έπεισε ως Μαίρη Λίντα (8 βαθμοί) και ο Κωσταντίνος Καζάκος ως Τζιμ Μόρισον (6 βαθμοί).

Την επόμενη εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Κωνσταντίνο Καζάκο ως Τζόαν Τζετ, τον Θανάση Αλευρά ως Χρήστο Θηβαίο, την Σύλβια Δεληκούρα ως Αλίκη Βογιουκλάκη, τον Νίκο Γκάνο ως Γιώργο Μαζωνάκη, την Κρυσταλλία ως Axl Rose, την Άντα Λιβιτσάνου ως Σίνεντ Ο Κόνορ, την Θωμαή Απέργη ως Μπομπ Μάρλεϊ, τον Κώστα Μαρτάκη ως Ρόμπι Ουίλιαμς, την Μαντώ ως Τζένη Βάνου και τον Κρατερό Κατσούλη ως Τομ Τζόουνς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ