20ήμερο εκδηλώσεων στα Public Συντάγματος με ελεύθερη είσοδο - iefimerida.gr

20ήμερο εκδηλώσεων στα Public Συντάγματος με ελεύθερη είσοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Public Συντάγματος παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον 20ήμερο εκδηλώσεων το οποίο περιλαμβάνει συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, workshops και άλλα πολλά. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

• "Με λένε Ντάτα"
Ημερομηνία: 20/05/2013 Ώρα: 19.00

Το Public Συντάγματος φιλοξενεί την πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά με τίτλο "Με λένε Ντάτα". Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα ένοχη για όλα τα αμαρτήματα που μπορεί να φανταστείς και όμως δεν αισθάνεται ένοχη για τίποτα!

• "Συναντήσεις Public με τον Σκάι 100.3 και τον Αρίστο Δοξιάδη"

Ημερομηνία: 21/05/2013 Ώρα: 19.00

Επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος, μιλούν σε πρώτο πρόσωπο και απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού. Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 4800170-4

• "Μετακόμιση τώρα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη"
Ημερομηνία: 22/05/2013 Ώρα: 19.30

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη "μετακομίζει" στον 5o όροφο του Public Συντάγματος και γιορτάζει μαζί μας τις χρυσές πωλήσεις του νέου της άλμπουμ "Μετακόμιση Τώρα'. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα υπογράψει cd και θα τραγουδήσει για εσάς.

• "Δημιουργικό Εργαστήρι: Τα Ψαράκια το Έσκασαν!"
Ημερομηνία: 25/05/2013 Ώρα:12.00

Το καλοκαίρι έφτασε και τα ψαράκια το έσκασαν από το βυθό και βρέθηκαν στα Public! Οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν πολύχρωμα ψαράκια που θα πάρουν μαζί τους!

• "Spinning Party με το Samsung GALAXY S4"
Ημερομηνία: 25/05/2013 Ώρα: 12.00

Ένα διαφορετικό spinning party για καλό σκοπό! Η Samsung σε περιμένει στα Public με το νέο smartphone GALAXY S4 για να βοηθήσεις να συγκεντρώσουμε χιλιόμετρα & να στηρίξουμε φορείς που το έχουν ανάγκη.

• "Δίαιτα Dukan, Dr. Pierre Dukan"
Ημερομηνία: 27/05/2013 Ώρα: 12.30

H περίφημη δίαιτα Ντουκάν μεταφράζεται στα ελληνικά και με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου ο διάσημος διατροφολόγος Pierre Dukan θα βρίσκεται στα Public για μια συνάντηση γνωριμίας με το κοινό και συζήτηση γύρω από όλα τα θέματα διατροφής.

• "Η ευτυχία του Πάκο"
Ημερομηνία: 27/05/2013 Ώρα: 21.00

Κάποιο βράδυ ο Πάκο, ένας φρικτά ακρωτηριασμένος ζητιάνος, διαπιστώνει την ύπαρξη ενός μυστηριώδους δέντρου στην αυλή του σπιτιού του. Μέσα από τη μακάβρια σχέση που δημιουργείται ανάμεσά τους αποκτάει όσα ποτέ δεν είχε ούτε καν φανταστεί μέχρι τότε στην άθλια ζωή του.

• "Συναντήσεις Public με τον Σκάι 100.3 και τους Θάνο Βερέμη & Στέφανο Κασσιμάτη"
Ημερομηνία: 28/05/2013 Ώρα: 19.00

Ανοίγουμε συζήτηση, για ό,τι μας αφορά στο Public Συντάγματος. Επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος. Μιλούν σε πρώτο πρόσωπο και απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού.

Αυτή την Τρίτη συναντούμε τον Θάνο Βερέμη, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών & τον Στέφανο Κασσιμάτη (γνωστός ως Φαληρέας) Δημοσιογράφος Καθημερινής. Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 4800170-4

• "Ο χρόνος του ανθρώπου"
Ημερομηνία: 29/05/2013 Ώρα: 19.00

Ο Νίκος μέλος της Ελληνικής Φιλοσοφικής και Μαθηματικής Εταιρείας και της New York Academy of Sciences με δημοσιεύσεις κυρίως στη θεμελίωση της κβαντικής θεωρίας και της φιλοσοφίας των επιστημών παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο "Ο χρόνος του ανθρώπου".

• "Αφιέρωμα στην αστυνομική λογοτεχνία με τις εκδόσεις Ψυχογιός" Ημερομηνία: 30/05/2013 Ώρα: 19.00

Μια ανοιχτή συζήτηση για το αστυνομικό μυθιστόρημα. Παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ελλάδα και εξωτερικό. Ομιλητές: Κυριακή Γεροζήση, Σέργιος Γκάκας, Τιτίνα Δανέλλη, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Δημήτρης Μπουνιάς, Φίλιππος Φιλίππου, Γιάννης Ράγκος, Χρύσα Σπυροπούλου (μέλη της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας). Συντονίζει ο ποιητής-μεταφραστής και συγγραφέας Γιώργος – Ίκαρος Μπαμπασάκης.

• "Ταξίδι στον Κόσμο της Όπερας"
Ημερομηνία: 01/06/2013 Ώρα: 12.00

Οι μικροί μας φίλοι ταξιδεύουν στον κόσμο της όπερας με την καθοδήγηση δυο μουσικών που τους παρουσιάζουν πολλές μικρές όπερες σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Μότσαρτ, ο Ροσσίνι, ο Μπίζε και ο Σακελλαρίδης.

• "Workshop: φτιάξε το Blog σου"
Ημερομηνία: 06/06/2013 Ώρα: 19.00

Ιδιαίτερα δημοφιλείς bloggers σε μαθαίνουν τα μυστικά τους και σε βοηθάνε να φτιάξεις το δικό σου blog. Πλατφόρμες, ιδέες αλλά και πολύ δημιουργικές προτάσεις σε περιμένουν!

• "Open Tech Day by Samsung"
Ημερομηνία: 08/06/2013 Ώρα: 12.00

O νέος χώρος εκδηλώσεων μετατρέπεται σε Samsung tech room δίνοντας σε όλους τους επισκέπτες την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας. Τι γίνεται όταν το κινητό σου μετατρέπεται στο πιο high tech gadget;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ