Με αδιανόητα σιθρου φούστα εμφανίσθηκε σε τελετή η βοηθός του Dr. House [εικόνες] - iefimerida.gr

Με αδιανόητα σιθρου φούστα εμφανίσθηκε σε τελετή η βοηθός του Dr. House [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο προκλητική εμφάνιση της καριέρας της έκανε η 34χρονη Τζένιφερ Μόρισον στα πλαίσια των 2013 Billboard Music Awards που έλαβαν χώρα στο Λας Βέγκας. Κρίμα που τα σχόλια που δέχθηκε μόνο κολακευτικά δεν ήταν.

Την συγκεκριμένη προκλητική δημιουργία του σχεδιαστή Κρίστιαν Αντνεβικ επέλεξε να φορέσει η 34χρονη πρώην σταρ των Ιατρικών Υποθέσων (και νυν πρωταγωνίστρια του εξίσου επιτυχημένου Once Upon A Time) στα πλαίσια της εμφάνισής της στην τελετή απονομής των φετινών Billboard Music Awards.

Αδιαφορώντας, προφανώς, για το γεγονός ότι ήταν η ίδια που φόρεσε -δυο εβδομάδες πριν- η 20χρονη Σελένα Γκόμεζ για το βιντεοκλίπ της με τίτλο Come & Get It.

Μέγα λάθος καθώς όλοι έτρεξαν να συγκρίνουν τα δυο κορμιά, με την Τζένιφερ να βγαίνει τραγικά χαμένη.

Τα σχόλια που ακούστηκαν για το σώμα της (βλέπε ανύπαρκτο στήθος και κυτταρίτιδα) μόνο κολακευτικά δεν ήταν.

Ενώ κάποιοι θυμήθηκαν την δήλωσε που είχε κάνει για το πόσες ουλές έχει στο κορμί της εξαιτίας αφαίρεσης κρεατοελιών «Έχω γύρω στις 20 ουλές στο σώμα μου. Πηγαίνω στον γιατρό κάθε 6 μήνες για να μου τις φροντίζει».

Με αδιανόητα σιθρου φούστα εμφανίσθηκε σε τελετή η βοηθός του Dr. House [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ