Στεφάνια και απειλές στο Game of Thrones - Tι είδαμε στο επεισόδιο «Second Sons» [βίντεο] - iefimerida.gr

Στεφάνια και απειλές στο Game of Thrones - Tι είδαμε στο επεισόδιο «Second Sons» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές, αίμα, νέες συμμαχίες, ο αμφιλεγόμενος γάμος του Τύριον Λάνιστερ και η «επιστροφή» των WhiteWalkers που τους είχαμε χάσει από την προηγούμενη σεζόν, είναι τα κυριότερα σημεία του νέου επεισοδίου με τίτλο «Second Sons».

Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τίποτα πιο άβολο από το να παραδώσει ο Τζόφρι την Σάνσα στον Τύριον για το γάμο τους κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη στο νέο επεισόδιο.

Ωστόσο το άβολο κομμάτι της τελετής δεν τελείωσε εκεί, αφού παρόλο που ο γάμος είχε όλες τις προοπτικές να γίνει ένας τυπικός μεγαλοπρεπής βασιλικός γάμος αλά Λάνιστερ, εν τέλει παραλίγο να θυμίζει τελετή των Ντοθράκι μόνο που αντί να σφαχτούν οι κυρίαρχοι της φυλής παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί η Σερσέι με τη Μάρτζερι σε μία λογομαχία με απειλές άνευ προηγουμένου, που έκλεισε με τη δολοφονική ατάκα της Σερσέι «Αν με αποκαλέσεις αδελη σου ξανά θα σε πνίξω στον ύπνο σου»

Οσο για τη νύχτα το γάμου που όλοι φοβόντουσαν και ακόμη περισσότερο η ίδια η Σάνσα, για μία ακόμη φορά ο Τύριον απέδειξε ότι είναι πιο ευγενής απ' όλους τους Λάνιστερ μαζί, αφού αν και μεθυσμένος κατάλαβε ότι η 14χρονη Σάνσα δεν ήταν ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο και σίγουρα όχι μαζί του κι έτσι της ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να την πειράξει αν δε του το ζητήσει εκείνη.

Οσο για τη Ντανέιρις, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη το δρόμο της προς το Κινγκς Λάντινγκ, τώρα απέκτησε και νέους συμμάχους. Περνώντας από την πόλη Μιρέν, συνάντησε την φυλή των Second Sons με επικεφαλής τον δυναμικό «Titan's Bastard».

Ωστόσο όταν αυτός έβαλε έναν από τη φυλή του, τον Ντάριο Ναχάρις, να σκοτώσει την Ντάνι, τελικά το πλήρωσε με τη ζωή του και η Ντανι βρήκε στο πρόσωπο του Ντάριο έναν καινούριο σύμμαχο.

Η Μελισάντρε επιτέλους επέστρεψε στην Dragonstone με τον Τζέντρι και παρόλο που σχεδιάζει ακόμα τη σφαγή του αυτό δεν την εμπόδισε να τον χρησιμοποιήσει και αλλιώς.

Την εμφάνισή τους κάνουν ξανά οι WhiteWalkers, όχι τόσο μεγαλόπρεπα όσο στο τέλος της 2ης σεζόν, αλλά αρκετά δυναμικά ώστε να κοψοχολιάσουν τον Σαμ.

Ο συμπαθέστατος χοντρούλης που έχει πάρει πλέον υπό την προστασία του την κόρη του Κράστερ και το γιο της, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν από τους WhiteWalkers. Ωστόσο φαίνεται πως η ευθύνη της οικογένειας κάνει καλό στον Σαμ αφού του ξύπνησε τα προστατευτικά ένστικτα και επιτέθηκε στο τέρας.

Πλησιάζοντας προς το τέλος της σεζόν, η δράση σιγά σιγά κορυφώνεται και οι κρυμμένες πτυχές των χαρακτήρων βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς περιμένουμε το μεγάλο μπαμ για το φινάλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ