Υπέρβαρος και ρυτιδιασμένος εμφανίσθηκε ο Κιάνου Ριβς στις Κάννες [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπέρβαρος και ρυτιδιασμένος εμφανίσθηκε ο Κιάνου Ριβς στις Κάννες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκιά του εαυτού του θύμιζε ο 48χρονος Κιάνου Ριβς που βρέθηκε στις Κάννες προκειμένου να παρακολουθήσει το φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ο μεσήλικας που κατέβηκε την περασμένη Κυριακή από το γιοτ του στις Κάννες, φορώντας τζιν και ένα t-shirt με v-neck , δεν θύμιζε σε τίποτα τον σταρ των The Matrix και Speed.

Ίσως απλά το πέρασμα του χρόνου να έγραψε ακόμη και πάνω στο νεανικό πρόσωπο του Κιανού. Ίσως από την άλλη αυτό το λουκ, με τα πρησμένα μάτια και το κουρασμένο πρόσωπο, να είναι αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα έντονης προηγούμενης νύχτας.

Αν και η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι ο Κιάνου απλά άφησε τον εαυτό του να χαλαρώσει μετά το τέλος των γυρισμάτων των δυο ταινιών δράσης στις οποίες πρωταγωνιστεί και για χάρη των οποίων όφειλε να είναι σε τοπ φυσική κατάσταση.

Συγκεκριμένα μέσα στο 2013 θα τον δούμε στο 47 Ronin, με τον Ριβς ως ένα σαμουράι του 18ου αιώνα που προσπαθεί να εκδικηθεί τον θάνατο του αφέντη του. Καθώς επίσης και στο Man of Tai Chi, μια ταινία πολεμικών τεχνών στην οποία τόσο πρωταγωνιστεί, όσο και σκηνοθετεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάννες Κιάνου Ριβς The Matrix
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ