Επαγγελματική ευκαιρία: Ζητείται άνθρωπος με βροντερή φωνή για να τρομάζει αρκούδες - iefimerida.gr

Επαγγελματική ευκαιρία: Ζητείται άνθρωπος με βροντερή φωνή για να τρομάζει αρκούδες

Επαγγελματική ευκαιρία: Ζητείται άνθρωπος με βροντερή φωνή για να τρομάζει... αρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν έχετε μια πολύ δυνατή φωνή και δεν φοβάστε τα μεγάλα ζώα, τότε μία νέα θέση εργασίας σάς περιμένει: επιστήμονες αναζητούν «υπάλληλο» που να εντοπίζει πολικές αρκούδες και να φωνάζει δυνατά ώστε να τις τρομάζει και να απομακρύνονται.

Η αγγελία είναι αληθινή και δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα στο Σβάλμπαρντ: πρόκειται για μία περιοχή που αποτελείται από νησάκια στον Αρκτικό Ωκεανό και που είναι το βορειότερο τμήμα της Νορβηγίας. Εκεί λοιπόν, οι επιστήμονες επιθυμούν να επιτελέσουν το έργο τους απρόσκοπτα, χωρίς την παρουσία «ενοχλητικών» ζώων και χωρίς να ανησυχούν για την ασφάλειά τους. Μοιραία, προσέφυγαν σε αγγελία, τη στιγμή που οι πολικές αρκούδες είναι περισσότερες (ανέρχονται σε περίπου 3.000) από τους 2.400 ανθρώπους που ζουν στα νησιά.

Σύμφωνα με την αγγελία, επιπλέον προσόν είναι ο χειρισμός όπλου, ενώ όποιος επιθυμεί να εργαστεί εκεί θα πρέπει να γνωρίζει πως υπάρχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή καθώς και κακό τηλεφωνικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ