Πολιτικό κόμμα και επισήμως το «Σχέδιο Β» του Αλέκου Αλαβάνου - iefimerida.gr

Πολιτικό κόμμα και επισήμως το «Σχέδιο Β» του Αλέκου Αλαβάνου

Πολιτικό κόμμα από την Κυριακή κι επισήμως το «Σχέδιο Β» του Αλέκου Αλαβάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Σχέδιο Β», μία πρωτοβουλία του Αλέκου Αλαβάνου που πρόβαλε κατά κύριο λόγο την ανάγκη εξόδου της χώρας από το ευρώ, είναι από την Κυριακή πολιτικό κόμμα και φέρει τον ίδιο τίτλο.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συνδιάσκεψης για τη συγκρότηση του «Σχεδίου Β» ως πολιτικού φορέα με την πρόταση για τη συγκρότηση και τις πολιτικές του «Σχεδίου Β» να εγκρίνεται ομοφώνως με 2 λευκά.

Κεντρική θέση του νέου πολιτικού κόμματος είναι η επιστροφή στη δραχμή αλλά και «η επαναφορά της πολιτικής ως ηγεμονεύουσας δύναμης πάνω στην οικονομία, της θέλησης των πολιτών πάνω στους νόμους που κατασκευάζουν τραπεζίτες και κερδοσκόποι» όπως ανέφερε ο κ. Αλαβάνος στην ομιλία του, σύμφωνα με τον ιστότοπο E-net.

«Το νόμισμα είναι μια από τις πολλές πολιτικές του Σχεδίου Β. Αντίθετα εδώ βρίσκεται ο βαθύτερος πυρήνας του Σχεδίιου Β: Να δημιουργήσουμε τις απελευθερωτικές εκείνες συνθήκες μαζί με τη νεολαία, ώστε εκείνη να κτίσει την καινούργια δική της πατρίδα» πρόσθεσε ο κ. Αλαβάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ