Ανω κάτω τα πλέι οφ, μετά τη νίκη του ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ανω κάτω τα πλέι οφ, μετά τη νίκη του ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ

Ανω κάτω τα πλέι οφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0, χάρη σε γκολ του Λίλα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης που ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να σημειώσουν ένα γκολ (όπως η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 83ο λεπτό που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι), όμως πραγματοποίησαν συνολικά μία μέτρια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να τους αποδοκιμάσουν έντονα οι οπαδοί τους. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος» κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, καθώς έπειτα από δύο αγωνιστικές, παραμένει στους 4 βαθμούς.

Αντίθετα, ο ΠΑΣ, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφ, τέθηκε ήδη επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα, συγκεντρώνοντας έξι βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ