Mάγια Τσόκλη: Μετά την τραυματική πολιτική εμπειρία μου, δεν θα έπαιρνα συνέντευξη από κανέναν πολιτικό - iefimerida.gr

Mάγια Τσόκλη: Μετά την τραυματική πολιτική εμπειρία μου, δεν θα έπαιρνα συνέντευξη από κανέναν πολιτικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη μιλάει σε συνέντευξή της για την απόφαση να επενδύσει σε αβέβαιους καιρούς στην Τήνο δημιουργώντας τη μικροζυθοποιία ΝΗΣΟΣ και για την εμπειρία της από την πολιτική.

Σε συνέντευξή της στο Εθνος η Μάγια Τσόκλη ερωτάται από ποιόν πολιτικό θα ήθελε να πάρει συνέντευξη, ως δημοσιογράφος, και απαντά:

«Μετά την τραυματική πολιτική μου εμπειρία, δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον να πάρω συνέντευξη από κανέναν πολιτικό. Αντίθετα, ψάχνω και υποστηρίζω όποιον με τις πράξεις του (και όχι με την πολιτική μπουρδολογία) προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο του, την αυριανή αλήθεια που θα φιλοξενήσει τα παιδιά μας».

Για την πρωτοβουλία της να κάνει επιχειρηματική κίνηση δημιουργώντας στην Τήνο τη μικροζυθοποιία ΝΗΣΟΣ η κ. Τσόκλη αναφέρει:

« Ο Αλέξανδρος Κουρής, ο Κωστής και η Ελίνα Δάλλα και εγώ, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων φύσει αισιόδοξων (με χίλια δυο προβλήματα, όπως όλος ο κόσμος), που ζούμε για να δημιουργούμε καταστάσεις και αξία, που πιστεύουμε στις συνέργειες, που πρεσβεύουμε τη γενναιοδωρία των πράξεων και των αισθημάτων. Εχω συνειδητά σταματήσει να βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση γιατί με αποδυναμώνουν, με τραβούν στο σιφόνι της απαξίας, της απραξίας και της μεμψιμοιρίας. Με την κατάσταση που βιώνουμε, θα έπρεπε όλοι μας -ο καθένας μας στο μέτρο του δυνατού- να πράττει και να συμβάλλει στην κοινή ανάταση. Κι αν δεν μπορείς να ανοίξεις επιχείρηση, μπορείς να ξεπεράσεις τους ανταγωνισμούς και να συνεργαστείς με τον διπλανό σου, να συμμετέχεις σε δίκτυα, να καθαρίσεις το πεζοδρόμιό σου, να ξεναγήσεις έναν επισκέπτη?»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ