Ισχυρή έκρηξη στη Σαλαμίνα ισοπέδωσε ταβέρνα και προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα[Εικόνες] - iefimerida.gr

Ισχυρή έκρηξη στη Σαλαμίνα ισοπέδωσε ταβέρνα και προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα[Εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το σημείο που το πρωί λίγο πριν τις 10, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα στην περιοχή της Σαλαμίνας.Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς.

Η ταβέρνα την ώρα της έκρηξη ευτυχώς ήταν κλειστή ενώ διερχόμενοι πολίτες που περνούσαν εκείνη τη στιγμή έξω από την ταβέρνα τραυματίστηκαν. Η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό 14 ατόμων.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, όλοι οι τραυματισμοί των πολιτών προκλήθηκαν από το ωστικό κύμα και τη θραύση τζαμιών. Δύο από τους τραυματίες, που έφεραν μεγαλύτερα τραύματα, μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι στο κέντρο υγείας του νησιού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Aνδρες της ΕΜΑΚ με σκύλο, πραγματοποίησαν έρευνες στο ερείπια της ταβέρνας ωστόσο δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη κάποιου εγκλωβισμένου ατόμου.

«Έγινε μια τεράστια έκρηξη η οποία έσπασε τα τζάμια όλης της γύρω περιοχής και κατεδάφισε παλιά κτίρια. Δεν έχουμε θανατηφόρο ατύχημα, ούτε και βαριά τραυματία. Ελπίζουμε τα πράγματα να περιοριστούν μόνο σε υλικές ζημίες», δήλωσε στο realfm , ο δήμαρχος της Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής.

Όσο για την αιτία της έκρηξης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, έκανε λόγο για διαρροή προπανίου από την ταβέρνα.

«Χθες το βράδυ σε ένα γυμνάσιο στο Αιάντειο, μπήκε φωτιά και καήκαν κάποιες εξωτερικές κατασκευές»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ