Πρώτο τραπέζι...κούπα! Στα μπουζούκια οι ερυθρόλευκοι για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού[Εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώτο τραπέζι...κούπα! Στα μπουζούκια οι ερυθρόλευκοι για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού[Εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης και η Αγγελική Ηλιάδη γιόρτασαν την κατάκτηση του τρίτου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι παίκτες , η τεχική ηγεσία αλλά και οι ιδιοκτήτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Όλοι τους διασκέδασαν και βρήκαν μια ευκαιρία ώστε να ξεσκάσουν και να χαλαρώσουν ενόψει της συνέχειας. Μοναδικός απών από τους καλαθοσφαιριστές ήταν ο Πέρο Άντιτς, λόγω οικογενειακού θέματος.

Η Αγγελική Ηλιάδη , όπως γράφει το sport24, ήταν εκείνη που βγήκε πρώτη στη σκηνή και καλωσόρισε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία τόνισε στο κοινό πως "κοντά μας απόψε έχουμε το τρίτο μας αστέρι παιδιά", αναφερόμενη στο τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Πειραιώτες, δίνοντάς τους παράλληλα πολλά συγχαρητήρια.

Στη συνέχεια οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, σηκώθηκαν και έφεραν στο τραπέζι το βαρύτιμο τρόπαιο, μέσα σε αποθέωση από τους θαμώνες του μαγαζιού, με το γλέντι να συνεχίζεται και τους περισσότερους να αναλώνονται σε λουλουδοπόλεμο.

Στο ένα τραπέζι έκατσαν οι Λο, Πάουελ, Πέρκινς, Χάινς, Γκετσεβίτσιους, Σερμαντίνι, Περπέρογλου, Σπανούλης και Σλούκας, ενώ στο διπλανό ήταν οι Παπανικολάου, Κατσίβελης, Γεωργάκης, Μάντζαρης, Μαυροειδής και Πρίντεζης.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, με αρκετούς θαμώνες του μαγαζιού να βγαίνουν μάλιστα και φωτογραφίες με τους αθλητές, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο τραπέζι και μια τούρτα αφιερωμένη στον MVP της φετινής Euroleaue, Βασίλη Σπανούλη.

Ο πρωτάρης Τζος Πάουελ μάλιστα δεν σταμάταγε να βγάζει φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ