Γκάλης: Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών - iefimerida.gr

Γκάλης: Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κορυφαίος Ελληνας καλαθοσφαιριστής Νίκος Γκάλης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν του είχαν γίνει διάφορες προτάσεις.

Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» τονίζει ότι υπάρχουν υπεύθυνοι πίσω από την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα λέγοντας «προφανώς και φταίνε όσοι δεν κατάλαβαν πού πηγαίνει η οικονομία της χώρας ή δεν πήραν το μήνυμα των καιρών. Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών.

Οσο για το γεγονός ότι δεν έχει διεκδικήσει μια παρουσία στην πολιτική σκηνή της χώρας, όπως έκαναν κάποιοι συναθλητές του ή άνθρωποι του αθλητισμού τόνισε ότι «στο παρελθόν μού έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, αλλά είναι γνωστό ότι δεν μου ταιριάζει τέτοιος ρόλος - έτσι πιστεύω, τουλάχιστον. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει στη χώρα απ' το πόστο που μπορεί. Εμένα το αντικείμενό μου ήταν το μπάσκετ. Εχω την άποψή μου για την πολιτική, αλλά δεν θα ήθελα να γίνω επαγγελματίας σε κάτι που δεν μου ταιριάζει. Οποιος πληρώνεται για κάτι είναι επαγγελματίας, δεν είναι;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ