Ασυλο έλαβε ο... πίθηκος τού Τζάστιν Μπίμπερ από τις γερμανικές αρχές - iefimerida.gr

Ασυλο έλαβε ο... πίθηκος τού Τζάστιν Μπίμπερ από τις γερμανικές αρχές

Ασυλο έλαβε ο... πίθηκος τού Τζάστιν Μπίμπερ από τις γερμανικές αρχές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ζωολογικό κήπο θα μεταφερθεί ο Μάλι, το μόλις 5 μηνών πιθηκάκι του Τζάστιν Μπίμπερ, μετά την απόφαση των γερμανικών αρχών να παραχωρήσουν δια βίου άσυλο στο μικρό ζώο. Η απόφαση πάρθηκε αφού ο ατζέντης του Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε ότι ο Καναδός τραγουδιστής δεν πρόκειται να διεκδικήσει την... επιμέλειά του.

Ο Μάλι, ένας καπουτσίνος ηλικίας μόλις 5 μηνών, θα μεταφερθεί σε ζωολογικό κήπο όπου θα μεγαλώσει παρέα με άλλα πιθηκάκια. Οι υπηρεσίες προστασίας των ζώων απέφυγαν να διευκρινίσουν ποιος θα είναι αυτός ο ζωολογικός κήπος, φοβούμενες ότι το κλουβί του Μάλι θα γίνει ατραξιόν για τις χιλιάδες νεαρές θαυμάστριες του Μπίμπερ.

Δεν φαίνεται πιθανό επίσης οι αρχές να στείλουν στον Μπίμπερ το λογαριασμό (10.000 ευρώ) για τα έξοδα διαμονής του ζώου κατά τις εβδομάδες που παρέμεινε σε καταφύγιο του Μονάχου. Και αυτό γιατί η Γερμανία και οι ΗΠΑ – όπου ζει ο σταρ – δεν έχουν υπογράψει μεταξύ τους συμφωνία για την καταβολή χρηματικών απαιτήσεων. Ο Ντίτριχ Γέλντεν της Υπηρεσίας Προστασίας της Φύσης είπε ότι ο μοναδικός τρόπος για να πληρωθούν τα έξοδα είναι να περιμένουν οι αρχές μέχρι να εμφανιστεί και πάλι για συναυλίες στη Γερμανία ο Μπίμπερ, να του χτυπήσουν την πόρτα και να του δώσουν το λογαριασμό.

Ο Μάλι κατασχέθηκε στα τέλη Μαρτίου στο αεροδρόμιο του Μονάχου, επειδή ο τραγουδιστής κατά την άφιξή του εκεί δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρτιά και πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν ότι το πιθηκάκι γεννήθηκε σε αιχμαλωσία. Ο Μπίμπερ είχε περιθώριο μέχρι την Παρασκευή για να διεκδικήσει πίσω το ζώο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ