Σοκάρει η κατάθεση του 26χρονου για το έγκλημα πάθους στο Πόρτο Γερμενό - iefimerida.gr

Σοκάρει η κατάθεση του 26χρονου για το έγκλημα πάθους στο Πόρτο Γερμενό

Σοκάρει η κατάθεση του 26χρονου για το έγκλημα πάθους στο Πόρτο Γερμενό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε η σχέση της 39χρονης γυναίκας με τον 26χρονο δράστη, έπειτα από πέντε χρόνια κοινού βίου.

Εκείνη, είχε αποφασίσει να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή της, όμως αυτός δεν ήθελε να χωρίσουν και την πίεζε αρκετά για να τα ξαναβρούν. Κάπως έτσι κλείστηκε και το ραντεβού μεταξύ τους στις 14 Μαΐου.

Οι δυο τους τσακώθηκαν για μια ακόμα φορά και ο 26χρονος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την πρώην σύντροφό του. Λίγη ώρα αργότερα, πήρε το άψυχο σώμα της, το τύλιξε σε μια κουβέρτα και το πέταξε πίσω από θάμνους σε ένα χωράφι που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο μακριά από το εξοχικό του.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος δράστης της δολοφονίας επέστρεψε στην κανονική του ζωή, ελπίζοντας πως δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ ο φόνος. Μία μέρα όμως μετά, οι συγγενείς της 39χρονης δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Ελληνική Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Από τους πρώτους κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που έπεσε σε αντιφάσεις για το που βρισκόταν εκείνη την ημέρα, ενώ κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν την εξαφάνισή της.

Ο δράστης δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το πώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του και λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το μέρος όπου είχε κρύψει το πτώμα.

Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της ψευδορκίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ