ΠΑΣΟΚ: «Να προχωρήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Είδαμε όλοι τι έγινε στη Βουλή» - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: «Να προχωρήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Είδαμε όλοι τι έγινε στη Βουλή»

ΠΑΣΟΚ: «Να προχωρήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Είδαμε όλοι τι έγινε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ζητεί την άμεση προώθηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, με αφορμή τα γεγονότα στη Βουλή, όπου -όπως δηλώνει- η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε κάθε όριο.

«Τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο απέδειξαν ότι η κυβέρνηση οφείλει να προωθήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Καμία συντηρητική νοοτροπία και τακτική δεν επιτρέπεται να ανακόψει αυτή την πορεία. Καμία ολιγωρία δεν επιτρέπεται», τονίζει χαρακτηριστικά σε σχετική δήλωσή της η κυρία Γεννηματά. Και συμπληρώνει:

«Οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ομολογούν, μέσα και έξω από τη Βουλή, ότι η επιστροφή στο Ναζισμό είναι γι' αυτούς το μέλλον του κόσμου. Ταυτίζονται πλέον ανοιχτά με τους Ναζί, με όλους αυτούς που σκότωσαν, βίασαν, καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό».

Η κυρία Γεννηματά υπενθυμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει καταθέσει τις προτάσεις του από το Μάρτιο» και υπογραμμίζει ότι «όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου οφείλουν να τοποθετηθούν στην ουσία του σχεδίου νόμου, οφείλουν να τοποθετηθούν για το πώς θα θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας, για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τους νεοναζί».

Παράλληλα προσθέτει πως «τα προβλήματα αυτά λύνονται θεσμικά και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια που παρατηρούμε τελευταία και είναι κατώτερα των περιστάσεων. Η έκφραση 'Χάιλ Χίτλερ' για κανένα λόγο δεν επιτρέπεται να ακούγεται στη Βουλή των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ