Αναστάτωση στις Κάννες – Επεσαν πυροβολισμοί δίπλα στα πλατό - iefimerida.gr

Αναστάτωση στις Κάννες – Επεσαν πυροβολισμοί δίπλα στα πλατό

Αναστάτωση στις Κάννες – Επεσαν πυροβολισμοί δίπλα στα πλατό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στις Κάννες όπου διεξάγεται το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου όταν, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής του Canal+ ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Αμέσως οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ το ίδιο έκαναν και οι ηθοποιοί Ντανιέλ Οτέιγ και Κριστόφ Βάλζ που ήταν καλεσμένοι της ζωντανής εκπομπής Grand Journal του Γάλλου δημοσιογράφου Μισελ Ντενισό.

Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ η εκπομπή διεκόπη, ενώ μετά από λίγα λεπτά, άρχισε κανά με τον παρουσιαστή να επιβεβαιώνει το συμβάν.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με γείτονά του σε κοντινή πολυκατοικία και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα φωνάζοντας «δεν ξαναμένω πια εδώ».

Ωστόσο, πυροβόλησε άσφαιρα, ενώ και το πιστόλι ήταν ρέπλικα, αλλά κατά τη σύλληψή του οι αρχές αναφέρουν ότι βρέθηκε πάνω του και μια ψεύτικη χειροβομβίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ