Ποια θέση θα πάρει ο Αγάθωνας στον τελικό της Eurovision σύμφωνα με τα στοιχήματα - iefimerida.gr

Ποια θέση θα πάρει ο Αγάθωνας στον τελικό της Eurovision σύμφωνα με τα στοιχήματα

Σε ποία θέση θα «τερματίσει» ο Αγάθωνας στον τελικό της Eurovsion 2013 σύμφωνα μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά έχουν πάρει οι προβλέψεις για το φετινό νικητή του διαγωνισμού της Eurovision, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και ο β' ημιτελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και οριστικοποιήθηκαν οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Unibet, φαβορί του φετινού διαγωνισμού είναι η Δανία με την Εμελί και το τραγούδι «Only Teardrops» που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής το 35% του τζίρου των πονταρισμάτων.

Στη 2η και 3η θέση των προτιμήσεων βρίσκεται η Νορβηγία με απόδοση 7.50 και η Ουκρανία με απόδοση 10.00, όπου έχουν συγκεντρώσει 15% και 12% του τζίρου.

Το δικό μας «Alcohol is Free» με απόδοση 50.00 βρίσκεται στη 16η θέση των προτιμήσεων όσων έχουν παίξει στοίχημα, με 4% του συνολικού τζίρου.

Αναλυτικά οι αποδόσεις που δίνει η Eunibet για όλες τις χώρες που θα συμμετάσχουν στον τελικό της Eurovision 2013 έχουν ως εξής:

Ποια θέση θα πάρει ο Αγάθωνας στον τελικό της Eurovision σύμφωνα με τα στοιχήματα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ