Η Χρυσή Αυγή στα διαλείμματα από τις δολοφονικές επιθέσεις επιδιώκει να εκφυλίσει και τους θεσμούς - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή στα διαλείμματα από τις δολοφονικές επιθέσεις επιδιώκει να εκφυλίσει και τους θεσμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή έδειξε το αληθινό της πρόσωπο», παρατηρεί η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τις ύβρεις που εκστομίστηκαν από τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο στην Ολομέλεια της Βουλής και τα όσα επακολούθησαν.

«Στα διαλείμματά της από τις δολοφονικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών, από παράνομες δράσεις, επιδιώκει να εκφυλίσει και τους θεσμούς», συμπληρώνει.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αλλά και οι άλλοι παρόντες βουλευτές της «προσπάθησαν να μετατρέψουν την Ολομέλεια της Βουλής σε αρένα, με χαρακτηρισμούς και ύβρεις».

«Η Βουλή έχει συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους όλα τα μέλη της οφείλουν να σέβονται», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική Αριστερά, «η οργανωμένη Πολιτεία και οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας οφείλουν να αμυνθούν». «Αυτή τη δημοκρατική επιταγή υπηρετεί και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης», καταλήγει το κόμμα.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Μανιάτης, σχετικά με όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο δήλωσε «Δυστυχώς για μια ακόμη φορά είδαμε το αποκρουστικό πρόσωπο του ναζισμού στην ελληνική Βουλή. Ορθά αποβλήθηκαν, αλλά αυτό δεν φτάνει».

Ο κ. Μανιάτης είπε ακόμη πως ελπίζει ότι «όλοι κατάλαβαν την ανάγκη συνεργασίας των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου με πρώτο βήμα την ψήφιση του νομοσχεδίου κατά της βίας και του ρατσισμού, με βάση την πρόταση του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ