Συνέλαβαν το νυχτερινό κολυμβητή που απειλούσε τη σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνέλαβαν το νυχτερινό κολυμβητή που απειλούσε τη σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν 22χρονο συνέλαβε η ομάδα ασφαλείας της Τέιλορ Σουίφτ όταν τον είδαν να βγαίνει από τη θάλασσα στην ιδιωτική παραλία και να προσπαθεί να μπει στην παραθαλάσσια έπαυλη της σταρ στο Ρόουντ Αϊλαντ.

«Είχα απλά βγει για να περπατήσω λίγο. Και είπα να περάσω να δω μήπως είναι ξύπνια για να τη γνωρίσω». Αυτό δήλωσε ο Λούκας Βόστερβελντ όταν τον συνέλαβαν οι σωματοφύλακες της πολυπλατινένιας σταρ.

Το πρόβλημα είναι ότι ο 22χρονος αποφάσισε να «βγει για περίπατο» στις δύο τα ξημερώματα. Καθώς και ότι χρειάστηκε να κολυμπήσει τουλάχιστον 2χλμ που είναι η απόσταση από την πλησιέστερη παραλία ως την έπαυλη.

Συνέλαβαν το νυχτερινό κολυμβητή που απειλούσε τη σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ούτως ή άλλως ο stalker δεν είχε καμία ελπίδα να φτάσει σε κοντινή απόσταση από τη Σουίφτ, καθώς τα μέτρα ασφαλείας γύρω της είναι πάντοτε πολύ αυξημένα.

Κάτι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η 23χρονη είχε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα με φανατικούς θαυμαστές (περισσότερα από τον αντίστοιχο μ.ο. των σταρ του βεληνεκούς της) και έχει φροντίσει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Συνέλαβαν το νυχτερινό κολυμβητή που απειλούσε τη σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ Rhode Island stalker
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ