Η Ηρώ σε ένα μοναδικό live στη σκηνή του Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Η Ηρώ σε ένα μοναδικό live στη σκηνή του Ρυθμός Stage

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει την Ηρώ στη μουσική παράσταση "Μόνο Εμείς'' σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου - φωνής, που θα συζητηθεί!

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια με ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές της (Τα μικρά τα πλοία - στ. Γερ. Ευαγγελάτος) και με ένα πρόσφατο c.d. με τίτλο "Ψύχραιμα" θα βρεθεί στον όμορφο χώρο του Ρυθμού για μια παράσταση - έκπληξη, με μοναδική συντροφιά το πιάνο της και τον κόσμο της.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Ηρώ θα ξετυλίξει αγαπημένα και καινούργια τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια παλαιότερα και σύγχρονα ελλήνων συνθετών που αγαπάει, αλλά και ξένα κομμάτια σε διάφορες γλώσσες, που αποδίδει όπως καμία άλλη τραγουδίστρια.

Εάν ζητούσαμε από την Ηρώ, να μας περιγράψει με λίγα λόγια την πορεία της απότο ’95 ως σήμερα, θα μας έλεγε… «άτιμα τα πράγματα», όμως «έτσι ειμαι εγώ» και «έτσι ειναι οι σχέσεις», μία «απογείωση», αλλά... «κοίτα με, αντέχω», η ζωή είναι γεμάτη «χρωματα» και αυτό δεν το «αλλάζω», γι' αυτό «ψυχραιμα» προς νέες αναζητήσεις φτερουγίζω και σας καλώ μαζί μου, γιατί... «ειμαι ενα πουλι που το ελεγαν αγαπη».

Μην χάσετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο live, όπως αυτά που μόνο η Ηρώ χαρίζει στο κοινό της!

Ρυθμός Stage (Μαρινου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Η Ηρώ σε ένα μοναδικό live στη σκηνή του Ρυθμός Stage | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ