«Θα είναι τρομερή τιμή να παίξω με τον Ντε Νίρο», δηλώνει ο Μέμος Μπεγνής για τη χολιγουντιανή ταινία του - iefimerida.gr

«Θα είναι τρομερή τιμή να παίξω με τον Ντε Νίρο», δηλώνει ο Μέμος Μπεγνής για τη χολιγουντιανή ταινία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρόταση που δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανή ταινία μίλησε ο Μέμος Μπεγνής σε γνωστό σάιτ.

«Πρόκειται για μία ταινία (σ.σ. The Million Dollar Date) που θα διηγείται τη ζωή του Γιάννη Σαχτούρα, του δημιουργού του καφέ Organo Gold. Ένας άνθρωπος της βιοπάλης που έγινε πλούσιος στην Αμερική μέσω της πρωτότυπης επιχείρησής του. Εγώ θα τον ενσαρκώσω στην ηλικία των 30 ετών, ενώ ο Τομ Σάιζμορ θα είναι εκείνος που θα τον υποδυθεί σε μεγαλύτερη ηλικία». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο newpost ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος ετοιμάζεται για τα γυρίσματα που ξεκινούν τον Αύγουστο στο Λος Αντζελες.

Αν και το μεγάλο ερώτημα είναι το τι θα γίνει τελικά με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. «Η συμμετοχή του δεν είναι ακόμη σίγουρη 100%. Με πήραν σήμερα από το Λος Αντζελες και μου είπαν πως το όνομά του συζητιέται έντονα αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμη. Η πρόταση πάντως έχει γίνει και περιμένουν την απάντησή του. Αν τελικά πει ναι, δεν έχω λόγια να το περιγράψω πώς αισθάνομαι. Για μένα θα είναι τρομερή τιμή να παίξω μαζί του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ