Το ευλύγιστο νέο κορμί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς-Κάνει γιόγκα και μας το δείχνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ευλύγιστο νέο κορμί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς-Κάνει γιόγκα και μας το δείχνει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως περήφανη για το νέο κορμί που απέκτησε, στα 31 της, είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η οποία και φωτογραφήθηκε στο Shape για να εξηγήσει πως τα κατάφερε.

«Μου αρέσει που απέκτησα το παλιό μου κορμί. Αλλά είμαι πάνω από 30 πλέον, οπότε χρειάζεται να δουλεύω πολύ σκληρότερα για να το διατηρήσω. Και αυτό είναι κάτι που μισώ». Αυτό δήλωσε η πολυπλατινένια τραγουδίστρια και μητέρα δυο παιδιών που κάνει εντατική προπόνηση για να είναι έτοιμη για τις εμφανίσεις της στο Planet Hollywood στο Λας Βέγκας από το Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα η Μπρίτνεϊ δηλώνει πως κάνει 1 1/2 ώρα προπόνηση γιόγκα δυο φορές την εβδομάδα και αερόβιες ασκήσεις σε καθημερινή βάση. Συνοδεία πάντα τραγουδιών που της ανεβάζουν την ενέργεια, όπως το "I Wanna Dance with Somebody" της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Επίσης έχει σταματήσει να τρώει ακατάστατα, ξεκινώντας την ημέρα με ένα χυμό φρούτων, συνεχίζοντας το μεσημέρι με ένα χυμό φρούτων και καταλήγοντας το βράδυ με κάτι απλό στην λογική ψητό κοτόπουλο και λαχανικά.

Το μόνο πρόβλημα είναι τα παιδιά της, που της ζητούν να τους μαγειρέψει «Δυστυχώς αυτά που τους αρέσουν να τους φτιάχνω είναι μακαρόνια, brownies και μπισκότα με σοκολάτα. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι ικανή να φάω ένα μπολ από την ζύμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ yoga Μπρίτνεϊ Σπίαρς Shape
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ