Το ελληνικό κρασί στο 1ο Φεστιβάλ Mondorf του Λουξεμβούργου - iefimerida.gr

Το ελληνικό κρασί στο 1ο Φεστιβάλ Mondorf του Λουξεμβούργου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλό κρασί, από τα «σπλάχνα» της ελληνικής γης, συνοδευόμενο από «χρώμα» και «άρωμα» Ελλάδας, θα ρέει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mondorf του Λουξεμβούργου και συγκεκριμένα στην κεντρική είσοδο Hall Chapito του Casion 2000, που θα φιλοξενήσει το 1ο Φεστιβάλ ελληνικών κρασιών (Oenos 2013).

Το Φεστιβάλ διοργανώνει η εταιρεία «Momenti Luxembourg, Wines and More» (εισαγωγές και διανομέας ελληνικών κρασιών) σε συνεργασία με την Ένωση Sommeliers της Ευρώπης (Association des sommeliers d' Europe - ASE) και την επικοινωνιακή στήριξη του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λουξεμβούργο.

Συνολικά 14 κτήματα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας - από τη βόρεια Ελλάδα ως την Πελοπόννησο και την Κρήτη - με περισσότερες από 50 ετικέτες θα «μυήσουν» τους επισκέπτες της διοργάνωσης στα μυστικά του ελληνικού κρασιού που, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της εφημερίδα του Λουξεμβούργου, «δεν φοβούνται τη σύγκριση με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά προϊόντα και προσφέρονται σε πολύ ελκυστικές τιμές».

Οι επισκέπτες θα πάρουν, επίσης, μία «γεύση» από το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας, αφού τουριστικό γραφείο της Σκοπέλου θα παρουσιάσει τις δυνατότητες συμμετοχής στο νησί και τις βόρειες Σποράδες εν γένει, αλλά και την εκπτωτική κάρτα διακοπών «Πάμε Σκόπελο 2013». Πηγή Εθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ