Στις ΗΠΑ δεν «μασάνε» - Γονάτισαν στη μέση του δρόμου και φόρεσαν χειροπέδες σε γνωστό ράπερ - iefimerida.gr

Στις ΗΠΑ δεν «μασάνε» - Γονάτισαν στη μέση του δρόμου και φόρεσαν χειροπέδες σε γνωστό ράπερ

Στις ΗΠΑ δεν αστειεύονται - Γονάτισαν στη μέση του δρόμου και φόρεσαν χειροπέδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αμερική δεν αστειεύονται, ο νόμος δεν έχει εξαιρέσεις. Ετσι όταν εντοπίστηκε ένα όχημα του οποίου ο επιβάτης έφερε όπλο χωρίς άδεια, στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, το ακινητοποίησαν και υποχρέωσαν τον διάσημο ράπερ Diddy να κατέβει από αυτό και να γονατίσει στη μέση του δρόμου για να του περάσουν χειροπέδες!

Το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Λος Αντζελες έμοιαζε βγαλμένο από αστυνομική ταινία. Ανδρες της αστυνομίας με τα όπλα παρατεταμένα ακινητοποιούν το πανάκριβο αμάξι του Sean Diddy και τον υποχρεώνουν, μαζί με τον σωματοφύλακά του να κατέβουν από αυτό και να γονατίσουν στο οδόστρωμα για να τους περάσουν χειροπέδες.

Τρελό σκηνικό που συνηθίζουμε να βλέπουμε μόνο στις ταινίες εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες και μάλιστα με πολύ διάσημη προσωπικότητα να είναι στο στόχαστρο.

Ο φωτογραφικός φακό του ΤΜΖ κατέγραψε την απίστευτη αυτή σκηνή και οι φωτογραφίες, όπως είναι φυσικό κάνουν το γύρου του κόσμου.

Για την ιστορία δεν εντόπιστηκε κανένα όπλο στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα πλέον οι αρχές να κινδυνεύουν με μήνυση από τον διάσημο ράπερ.

Στις ΗΠΑ δεν «μασάνε» - Γονάτισαν στη μέση του δρόμου και φόρεσαν χειροπέδες σε γνωστό ράπερ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ