Αρνείται να καταθέσει η Νο1 κατηγορούμενη για τους «φόνους των κεμπάπ» - iefimerida.gr

Αρνείται να καταθέσει η Νο1 κατηγορούμενη για τους «φόνους των κεμπάπ»

Αρνείται να καταθέσει η βασική κατηγορούμενη για τους «φόνους των κεμπάπ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... πλάτη στο δικαστήριο γύρισε στη δίκη των νεοναζιστών, Μπεάτε Τσέπεπου κατηγορείται για τις δολοφονίες εννέα μεταναστών και μιας Γερμανίδας αστυνομικού, αρνούμενη να καταθέσει.

Όπως ανακοίνωσε η δικηγόρος της 38χρονης πλέον Μπεάτε, θα ασκήσει το δικαίωμα που της παρέχει ο νόμος να μην κάνει καμία δήλωση κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης που αναμένεται να διαρκέσει πάνω από ένα χρόνο. Με βάση όμως, τη γερμανική νομοθεσία θα πρέπει να δηλώσει το όνομά της και να απαντήσει σε σύντομες ερωτήσεις βιογραφικού περιεχομένου.

Το δικαστήριο, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει ο πρόεδρος Μάνφρεντ Γκετσλ, θα συνεδριάσει ξανά σε τρεις εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής έχει διαβαστεί το κατηγορητήριο αλλά δεν έχουν κληθεί μάρτυρες, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των συγγενών των θυμάτων που ήλπιζαν ότι θα άκουγαν γιατί μπήκαν στο στόχαστρο οι μετανάστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ