Η ξεκαρδιστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου - Ο Μητσοτάκης προπονητής της Μπενφίκα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η ξεκαρδιστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου - Ο Μητσοτάκης προπονητής της Μπενφίκα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκαναν το θαύμα τους πάλι οι χρήστες του Facebook, όπου από το πρωί κάνει θραύση μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε ρόλο προπονητή της πορτογαλικής ομάδας.

Με αυτόν το τρόπο διακωμωδούν την ατυχία που είχαν οι Πορτογάλοι να χάσουν δύο τίτλος μέσα σε μία εβδομάδα δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις. Η αρχή έγινε στο ντέρμπι με την Πόρτο που πήρε τη νίκη στο 92' και η κακοτυχία της Μπενφίκα ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ όταν η Τσέλσι τη νίκησε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ξεκαρδιστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου - Ο Μητσοτάκης προπονητής της Μπενφίκα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφική σύνθεση από τη σελίδα του Kingbet στο Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ