Θύμωσε και κατέστρεψε την Μαζεράτι του σε τρία λεπτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Θύμωσε και κατέστρεψε την Μαζεράτι του σε τρία λεπτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας ιδιαίτερα νευρικός και παρορμητικός ιδιοκτήτης Μαζεράτι, αξίας 325.000 ευρώ, προσέλαβε τέσσερις «φουσκωτούς» για να τον βοηθήσουν να καταστρέψει δημόσια το αυτοκίνητό του με ρόπαλα.

Συγκεκριμένα, τα προβλήματα άρχισαν όταν ο Γουάνγκ πήγε για πρώτη φορά το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία για επισκευή. Το προσωπικό δεν τον χρέωσε μόνο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σαν καινούρια, αλλά δεν επισκεύασε και ένα πρόβλημα στην πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ γρατζούνισε και το αμάξωμα.

Τότε ο οξύθυμος Γουάνγκ σκηνοθέτησε την καταστροφή της Μαζεράτι του στα εγκαίνια έκθεσης αυτοκινήτου στο Τσινγκντάο (ανατολική Κίνα).

Τα βίντεο δείχνουν τους τέσσερις άνδρες να καταστρέφουν μια περιουσία με την ψυχή τους. Με φόντο τα σπασμένα κρύσταλλα του αυτοκινήτου, τη βουλιαγμένη καρότσα και τη μάσκα, σε περίοπτη θέση υπάρχει και ένα υβριστικό πανό για την ιταλική μάρκα αυτοκινήτων.

Η Maserati China υποστηρίζει από την πλευρά της πως η επιχείρηση και ο αντιπρόσωπος στο Τσινγκντάο απάντησαν στις διαμαρτυρίες του πελάτη. Ο αντιπρόσωπος στο Τζινγκντάο έγραψε στο κινέζικο Twitter: «Λυπούμαστε που, πριν καταλήξουμε σε μια συμφωνία, ο ιδιοκτήτης... κατέστρεψε δημόσια το φημισμένο αυτοκίνητο για να προκαλέσει αίσθηση».

Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη στο κόσμο αγορά αυτοκινήτου, αφού ξεπέρασε το 2009 τις ΗΠΑ. Είναι επίσης μια σημαντική αγορά για τις μάρκες πολυτελείας, επειδή ολοένα και περισσότεροι εκατομμυριούχοι επιδεικνύουν τον πλούτο τους στο τιμόνι των πιο ακριβών μοντέλων.

Το υπερπολυτελές, μάλιστα, αυτοκίνητό ξεπερνά κατά περίπου εκατό φορές τον περυσινό μέσο ετήσιο μισθό ενός κατοίκου πόλης στην Κίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ