Η πιο ανατρεπτική φωτογράφιση πεντάχρονης που κάνει το γύρο του διαδικτύου-Εμπνευσμένη από γυναίκες- πρότυπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πιο ανατρεπτική φωτογράφιση πεντάχρονης που κάνει το γύρο του διαδικτύου-Εμπνευσμένη από γυναίκες- πρότυπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η φωτογράφος Jaimie Moore από το Τέξας, όταν η κόρη της Emma έγινε 5 ετών και θέλησε να απαθανατήσει τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, η μητέρα έβρισκε μόνο φωτογραφίες από 5χρονες ντυμένες πριγκίπισες.

Αποφάσισε λοιπόν να «μεταμφιέσει» την κόρη της σε πέντε γυναίκες που μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο για ένα μικρό κορίτσι. Έτσι κατέληξε στην Susan B. Anthony, στην Coco Chanel, στην Amelia Earhart, στην Helen Keller, και στην Jane Goodall.

H φωτογραφική συλλογή που δημιουργήθηκε τιτλοφορείται «Όχι απλά ένα κορίτσι» και απεικονίζει την 5χρονη Εmma στο στυλ αυτών των μοναδικών γυναικών. Το αποτέλεσμα, εντυπωσιακό.

Η φωτογράφος και μητέρα αναφέρει στο blog της: «Μη με παρεξηγείτε, αγαπώ της πριγκίπισσες της Disney. Αλλά είναι απλά χαρακτήρες. Η κόρη μου δε γεννήθηκε στα πλούτη αλλά γεννήθηκε σε μια χώρα που μπορεί να ψηφίζει, να γίνει γιατρός, πιλότος, αστροναύτης ή ακόμα και πρόεδρος της χώρας, εφόσον το επιθυμεί, και αυτό είναι που πραγματικά έχει σημασία».

Οι φωτογραφίες έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα των χρηστών του ίντερνετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ