Ο «Σπάρτακος» αδειάζει τον Φωτόπουλο- Δεν του ανήκει η ΓΕΝΟΠ - iefimerida.gr

Ο «Σπάρτακος» αδειάζει τον Φωτόπουλο- Δεν του ανήκει η ΓΕΝΟΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» εκ των έσω δέχεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, με αφορμή τον έρανο που διοργανώνει ομάδα φιλικά προσκείμενη σε αυτόν, καθώς σωματεία και συνδικαλιστικές ομάδες της ΔΕΗ «τον αδειάζουν».

Ο πρόεδρος «Σπάρτακου» του μεγαλύτερο πρωτοβάθμιου σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης ο οποίος είναι και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, μιλώντας για την υπόθεση Φωτόπουλου τόνισε πως «ο αγωνιστής συνδικαλιστής με υψωμένη την αριστερή γροθιά και απλωμένη τη δεξιά παλάμη έχει τελειώσει», ενώ συνεχίζοντας αναφέρει πως «η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν ανήκει στον Φωτόπουλο και δεν νομιμοποιείται να χρησιμοποιεί την Ομοσπονδία και το site της όπως αυτός θέλει. Αλλωστε δεν κατηγορείται μόνο ο Φωτόπουλος για την υπόθεση. Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι συνδικαλιστές που κατηγορούνται για τους ίδιους ακριβώς λόγους, έχουν σε βάρος τους εγγυήσεις και δεν μας είπε κανείς πώς αυτοί έχουν τα χρήματα να τις πληρώσουν», ενώ έκανε λόγο και για «περίεργη» σιωπή της «γαλάζιας» συνδικαλιστικής παράταξης, της ΔΑΚΕ.

Τον έρανο διοργανώνει ομάδα 21 συνδικαλιστών με το όνομα «Επιτροπή Στήριξης» προκειμένου να μην προφυλακιστεί ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ ο οποίος κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για τα υπερκοστολογημένα ταξίδια συνδικαλιστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ