Απειλεί με μήνυση τον Ξυνίδη δημοσιογράφος, εργαζόμενος στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Απειλεί με μήνυση τον Ξυνίδη δημοσιογράφος, εργαζόμενος στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με παραπομπή στη δικαιοσύνη απειλεί τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη εργαζόμενος στην Ιπποκράτους, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός εναντίον της εφημερίδας Το Βήμα κατονομάζοντας και δημοσιογράφους.

Ο κ. Ξυνίδης μέσω του προσωπικού του μπλογκ αφού κατηγόρησε την εφημερίδα Το Βήμα ότι αποτελεί την «κυρίαρχη έκφραση του μιντιακού συστήματος» κάνει ονομαστική επίθεση και σε δημοσιογράφους του Συγκροτήματος.

«Μήπως παίζει κανένα ρόλο το ότι δεν ανανέωσα την παχυλή σύμβαση του κ. Χονδρού με το ΠΑΣΟΚ, συζύγου της κυρίας Δήμητρας Κρουστάλλη που κάνει το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο ΒΗΜΑ κατά τη θητεία μου ως Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου; Μπα! Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια μικροψυχία» αναφέρει ειρωνικά ο κ. Ξυνίδης.

Και η απάντηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Χόνδρου μέσω του iefimerida.gr:

«Με τον κ. Ξυνίδη δεν είχα την τιμή να συνεργαστώ και είμαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτό. Διέλυσε το ΠΑΣΟΚ. Λογικό. Τι μπορεί να περιμένεις από ένα άνθρωπο που δημοσιεύει ιστορίες που συνέβησαν μόνο μέσα στο (φτωχό του) μυαλό με στόχο να παραποιήσει την αλήθεια και να συκοφαντήσει;

Υποστηρίζει ο κ. Ξυνίδης ότι δεν ανανέωσε τη σύμβαση μου με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι ξυνιδικό μυστήριο. Δεν ήξερα ότι απαιτείται η υπογραφή του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, για να ανανεωθούν συμβάσεις αορίστου χρόνου! Αλλά ας υποθέσουμε ότι πράγματι, δεν ανανέωσε την αορίστου χρόνου σύμβαση μου. Τότε τι απέγινα; Πώς μου έκοψε τη σύμβαση ο κ. Ξυνίδης και δεν έμαθα τίποτα, δεν απολύθηκα, ούτε καμία μισθολογική ή εργασιακή αλλαγή υπήρξε κατά τη θητεία του; Πώς το εξηγεί;

Υποστηρίζει επίσης ότι η σύμβαση μου ήταν παχυλή. Ήταν 1800 ευρώ. Όσα προβλέπει η ΕΣΗΕΑ για τα χρόνια υπηρεσίας μου.

Τα υπόλοιπα, στη Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ