Να γιατί το πιο σέξι γυναικείο ένδυμα είναι το ανδρικό σμόκιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Να γιατί το πιο σέξι γυναικείο ένδυμα είναι το ανδρικό σμόκιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ο αξεπέραστος μαιτρ της υψηλής ραπτικής Υβ Σεν Λοράν αποφάσιζε να επενδύσει τις καμπύλες ενός μοντέλου του στα μέσα της δεκαετίας του '60 με τις κοφτές, αυστηρές ανδρικές γραμμές ενός ανδρικού σμόκιν, το οποίο αναλάμβανε να φωτογραφήσει εν συνεχεία ο μεγάλος Χέλμουτ Νιούτον, αυτό που έκανε εκείνη τη στιγμή δεν ήταν απλή ραπτική, αλλά πολιτισμική τομή, αισθητικό άλμα και σημαίνουσα ανατροπή στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

Η ξεχασμένη πια μόδα αναβιώνει όμως στο Παρίσι από έναν μικρό οίκο με την ονομασία Palais de Paris με τη βοήθεια της Hannelore Knuts, μοντέλου και φωτογράφου.

Ο οίκος ειδικεύεται στη λεγόμενη Petite Couture και έχει υλοποιήσει σχεδιαστικά αριστουργήματα για λογαριασμό των Balenciaga, Céline, Thierry Mugler, Céline, Azzedine Alaïa και άλλους.

Δείτε και εμπνευστείτε:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ