Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο Ολλανδός ανιματέρ [εικόνα&βίντεο]

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας Ηρακλείου στον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ ο οποίος φέρεται ότι μαχαίρωσε το 11χρονο αγόρι από την Ρωσία με 20 μαχαιριές.

Ο ανιματέρ, οδηγήθηκε στις 10 το πρωί στον εισαγγελέας Ηρακλείου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μάλιστα από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, ενώ η υπόθεση καθυστέρησε μέχρι να ορισθεί συνήγορος του.

Επιπρόσθετα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις στον ανιματέρ και για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του -όπως και κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς- και μάλιστα με κυνικό τρόπο περιέγραψε πως μαχαίρωσε τον 11χρονο σε ένα απόμερο σημείο και άρχισε να τον χτυπάει με όλη του τη δύναμη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο Mega υποστήριξε πως «μετά την ανάκριση ο 20χρονος ρωτούσε πότε θα πάρει το μισθό του», ενώ μάλιστα έλαβε και μέρος στην έρευνα για τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

(φωτογραφία: neakriti.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ