Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο Ολλανδός ανιματέρ [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο Ολλανδός ανιματέρ [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας Ηρακλείου στον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ ο οποίος φέρεται ότι μαχαίρωσε το 11χρονο αγόρι από την Ρωσία με 20 μαχαιριές.

Ο ανιματέρ, οδηγήθηκε στις 10 το πρωί στον εισαγγελέας Ηρακλείου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μάλιστα από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, ενώ η υπόθεση καθυστέρησε μέχρι να ορισθεί συνήγορος του.

Επιπρόσθετα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις στον ανιματέρ και για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του -όπως και κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς- και μάλιστα με κυνικό τρόπο περιέγραψε πως μαχαίρωσε τον 11χρονο σε ένα απόμερο σημείο και άρχισε να τον χτυπάει με όλη του τη δύναμη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο Mega υποστήριξε πως «μετά την ανάκριση ο 20χρονος ρωτούσε πότε θα πάρει το μισθό του», ενώ μάλιστα έλαβε και μέρος στην έρευνα για τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο Ολλανδός ανιματέρ [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0

(φωτογραφία: neakriti.gr)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ