Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών σε Αθήνα και Πειραιά από σήμερα - iefimerida.gr

Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών σε Αθήνα και Πειραιά από σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόνωση στην αγοραστική κίνηση επιθυμούν να δώσουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά με το δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών που ξεκινά από σήμερα.

Οι προσφορές θα διαρκέσουν ως το Σάββατο 25 Μαΐου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ' όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές ανά κατάστημα περιόδους, και να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη τους σε ελκυστικές τιμές.

Μοναδική προϋπόθεση της συμμετοχής στο δεκαήμερο είναι η γνωστοποίηση των προσφορών στην Περιφέρεια Αττικής και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους εμπόρους της Αθήνας να καταχωρούν τις προσφορές τους στο www.pameathina.net και προτρέπει τους καταναλωτές να επισκέπτονται τον εν λόγω διαδικτυακό τόπο για να ενημερώνονται για τις ευκαιρίες του δεκαημέρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ