Στη Βρετανία ψήφισαν τροπολογία για να δηλώσουν λύπη για τον πρωθυπουργό - iefimerida.gr

Στη Βρετανία ψήφισαν τροπολογία για να δηλώσουν λύπη για τον πρωθυπουργό

Στη Βρετανία ψήφισαν τροπολογία για να δηλώσουν ότι λυπούνται για τον πρωθυπουργ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δέχθηκε σήμερα «πλήγμα», από το ίδιο του το κόμμα, τους συντηρητικούς Τόρις, όταν περίπου το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής τους ομάδας υποστήριξε την τροπολογία στο νομοσχέδιο για δημοψήφισμα, με αντικείμενό του την σχέση την οποία μελλοντικώς θα έχει με την ΕΕ η Βρετανία (δηλαδή εάν θα παραμείνει μέλος της ΕΕ, ή αντιθέτως θα αποχωρήσει), αποφαίνονται οι κοινοβουλευτικοί παρατηρητές.

Συγκεκριμένα στο τέλος της ψηφοφορίας για την ανωτέρω τροπολογία, βρέθηκαν 110 βουλευτές των Τόρις, μαζί με άλλους τουλάχιστον 20 από τον κυβερνητικό εταίρο τους, τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, οι οποίοι την υπερψήφισαν.

Δηλωνόταν με την ανωτέρω τροπολογία ότι όλοι οι υπογράφοντές αυτήν εκφράζουν «λύπη», επειδή τα σχέδια ώστε να γίνει αυτό το δημοψήφισμα δεν έχουν ακόμα συμπεριληφθεί στο ήδη προγραμματισμένο κυβερνητικό νομοθετικό έργο στη Βουλή των Κοινοτήτων, στο κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ