Σε ποιες περιοχές θα κοπεί το ρεύμα - iefimerida.gr

Σε ποιες περιοχές θα κοπεί το ρεύμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυλιόμενες διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε και σήμερα η ΔΕΗ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ. Οι περιοχές στις οποίες θα μείνουν χωρίς ρεύμα είναι :

Noμός Αττικής

10:00 - 11:30: Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα.

11:30 - 13:00: Υμηττός, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Aγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Aλιμος, Ελληνικό, Πέραμα, Κερατσίνι, Αμφιάλη, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλός.

Η ΔΕΗ επαναλαμβάνει την έκκληση προς όλους τους καταναλωτές να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, κλπ, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:30. Αναλυτικοί πίνακες με τις περιοχές στο www.dei.gr

Απόφαση δικαστηρίου για τη ΓΕΝΟΠ

Η συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σχετικά με το αίτημα της διοίκησης της ΔΕΗ να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στην Επιχείρηση, διεκόπη χθες και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε, με προσωρινή διαταγή του το δικαστήριο όρισε η παρεχόμενη ισχύς του ρεύματος στους καταναλωτές να είναι ίδια με τη χθεσινοβραδινή.

Κατά συνέπεια, οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ υποχρεούνται να επαναλειτουργήσουν τις τρεις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής σε Αμύνταιο, Πτολεμαϊδα και Αττική, που είχαν θέσει εκτός λειτουργίας, (μετά την αδυναμία εξεύρεσης λύσης, κατά τη συνάντησή τους, με τον υπουργό Οικονομικών, Ε. Βενιζέλο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ ΓΕΝΟΠ καταναλωτές ρεύμα διακόπτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ