«Φάνης Γκέκας Θεός των γκολ» - Το τραγούδι των οπαδών της Ακχισάροσπορ [βίντεο] - iefimerida.gr

«Φάνης Γκέκας Θεός των γκολ» - Το τραγούδι των οπαδών της Ακχισάροσπορ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αλήθεια ότι ο Φάνης Γκέκας όπου έχει αγωνιστεί έχει προσφέρει τα μέγιστα παρόλο που στις περισσότερες περιπτώσεις τα γκολ και οι εμφανίσεις του δεν αναγνωρίστηκαν και δεν ανταμείφθηκαν, ωστόσο, στην Ακχισάρσπορ έχει βρει την υγειά του.

Ο Ελληνας διεθνής έχει τρελάνει τους οπαδούς της ομάδας με τις εμφανίσεις του, την οδηγεί με ασφάλεια στην παραμονή και έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Με τα 12 γκολ του έχει ήδη γίνει αγαπημένο παιδί και οι οπαδοί της Ακχισάρσπορ του έγραψαν και τραγούδι με το οποίο τον αποκαλούν «Θεό των γκολ» και τον παρομοιάζουν με το αστέρι της Γαλατά, Μπουράκ Γιλμάζ.

Οι στίχοι αναφέρουν: «Ο Ελληνας επιθετικός Θεοφάνης Γκέκας λάμπει σε κάθε ματς, σε αντίθεση με τους άλλους συμπαίκτες του. Ήταν νεκρός μέχρι να έρθει να παίξει στην Ακχισαρ κρατώντας τα γκολ του. Είναι ο Θεός των γκολ και τον βλέπεις κάθε εβδομάδα. Ο πραγματικός Μπουράκ Γιλμάζ, είναι ο Θεοφάνης Γκέκας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ