Ραγκούσης σε Βενιζέλο: Να πας στον εισαγγελέα αν βρεις παρανομία στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ραγκούσης σε Βενιζέλο: Να πας στον εισαγγελέα αν βρεις παρανομία στο ΠΑΣΟΚ

Ραγκούσης σε Βενιζέλο: Να πας στον εισαγγελέα όποια παρανομία βρεις στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, που αναφέρθηκε στις έρευνες για τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στις έρευνες που κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για βρώμικα εσωκομματικά παιχνίδια και κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος να επεκτείνει τον έλεγχο και στις υπόλοιπες περιόδους προεδρίας του κόμματος.

«Ο κ. Βενιζέλος καλώς ξεκίνησε τον όποιο έλεγχο ήθελε να κάνει σε όποια συγκεκριμένη περίοδο του εσωκομματικού του αντιπάλου. Είναι όμως εκτεθειμένος από τη στιγμή που μένει μόνο σε αυτήν. Έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να ζητήσει έλεγχο και επί των δικών του ημερών αλλά και επί των ημερών όλων των υπολοίπων αρχηγών των υπόλοιπων κομμάτων που διαχειρίζονται κρατικό χρήμα» σημείωσε.

«Είναι προφανές γιατί τα κάνει αυτά ο κ. Βενιζέλος. Δύο είναι οι λόγοι και είναι καθαροί λόγοι: Ο πρώτος λόγος είναι η εκδίκηση, είναι ρεβανσισμός εσωκομματικής αντιπαράθεσης. Ο δεύτερος λόγος είναι η αναζήτηση και η προσπάθεια κατασκευής ενός πολιτικού άλλοθι από τον κ. Βενιζέλο, για το γεγονός ότι από την ώρα που το ΠΑΣΟΚ πήγε στα χέρια του κ. Βενιζέλου, καταρρέει μέρα με την ημέρα» συμπλήρωσε ο κ. Ραγκούσης.

Παράλληλα, ζήτησε να διεξαχθεί έλεγχος για τα οικονομικά όλων των κομμάτων που έχουν διαχειριστεί κρατικά χρήματα. «Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί η ΝΔ του κ. Σαμαρά; Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί η ΝΔ του κ. Καραμανλή; Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου; Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα; Κρατικό χρήμα δεν διαχειρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα; Το κόμμα του κ. Κουβέλη, δεν διαχειρίζεται κρατικό χρήμα; Γιατί να μην ελεγχθεί ο ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη; Γιατί να μην ελεγχθεί η Χρυσή Αυγή του κ. Μιχαλολιάκου; Έλεγχος σε όλα τα κόμματα, όπου βρεθεί παρανομία στον εισαγγελέα, ακόμα και αν αφορά την περίοδο του Γ. Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και αν αφορά την οποιαδήποτε περίοδο, του οποιουδήποτε, μέσα σε οποιοδήποτε κόμμα, είναι υποχρέωση στοιχειώδης, είναι μια θεσμική, είναι μια εξυγιαντική, είναι μια δημοκρατική, βαθιά δημοκρατική διαδικασία κάθαρσης του πολιτικού συστήματος της χώρας» ανέφερε.

Όσο για τον ίδιο, σημείωσε πως δεν έχει καμία ανάγκη προστασίας ακόμα και από τον πολιτικό υπόκοσμο ο οποίος του επιτίθεται, ενώ για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «δεν κινδυνεύει από την διάσπαση, το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει από το διασυρμό, από την απαξίωση την καθημερινή που προκαλείται με έναν τρόπο εξωφρενικό θεσμικά αλλά και ανέντιμο πολιτικά από την ίδια του την ηγεσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ