Ολιβερ Στόουν για Τσίπρα: Μόλις έφαγα με τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας - iefimerida.gr

Ολιβερ Στόουν για Τσίπρα: Μόλις έφαγα με τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ολιβερ Στόουν για Τσίπρα: Μόλις έφαγα με τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολύ θερμά λόγια μίλησαν για τον Αλέξη Τσίπρα ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Ολιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ, μετά το κοινό γεύμα που είχαν με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάγκρεμπ.

Ο κ. Στόουν τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ελπίδα της Ελλάδας και προσέθεσε ότι «Μόλις έφαγα με τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα τη χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει».

Στο ίδιο κλίμα ο κ. Ζίζεκ είπε ότι πιστεύει στον Αλέξη Τσίπρα και προσέθεσε: «Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν το ρόλο μου. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».

Αργά απόψε ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει σε εκδήλωση για την πορεία της Ευρώπης και για το ρόλο της Αριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ