Αυτός είναι o μαχαιροβγάλτης Oλλανδός ανιματέρ με το αγγελικό πρόσωπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι o μαχαιροβγάλτης Oλλανδός ανιματέρ με το αγγελικό πρόσωπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις την περασμένη Παρασκευή είχε πιάσει δουλειά ως ανιματέρ στο ξενοδοχείο ο 20χρονος Ολλανδός ο οποίος επιτέθηκε και μαχαίρωσε 20 φορές τον άτυχο 12χρονο Ρώσο, μόνο και μόνο για να του κλέψει το κινητό και το laptop του.

Σύμφωνα με το Cretalive ο 20χρονος Ολλανδός είχε επισκεφθεί πέρυσι και πρόπερσι την περιοχή και φέτος ο επικεφαλής των ανιματέρ του ξενοδοχείου όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό τον πρότεινε στη διοίκηση. Ετσι ξεκίνησε δουλειά, δοκιμαστικά, την περασμένη Παρασκευή.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, αφού εκφράζει τη λύπη του για την τροπή που πήραν οι διακοπές του μικρού και της οικογένειας του, θίγει και το μείζον ζήτημα που αναδεικνύει η υπόθεση, αυτό της πρόσληψης εργαζομένων κυρίως από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Συνδέσμου έχει ως εξής:

«Ο Σύνδεσμός Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης με αφορμή το λυπηρό συμβάν που συνέβη στην περιοχή Ανάληψη Χερσονήσου, με θύμα 11χρονο παιδί από την Ρωσία, το οποίο μαχαιρώθηκε από Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου, διαβεβαιώνει τους επισκέπτες μας ότι η Κρήτη εξακολουθεί να είναι από τους ασφαλέστερους προορισμούς του κόσμου και οι Κρητικοί από τους πιο φιλόξενους λαούς.

Εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας στην οικογένεια του θύματος και τις θερμότατες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.

Επιπρόσθετα, ζητάμε από όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού και ιδιαίτερα τους ξενοδόχους να προσέχουν στην επιλογή των εργαζομένων που προσλαμβάνουν κυρίως από το εξωτερικό , προκειμένου να αποφύγουμε στο μέλλον τέτοιου είδους καταστάσεις».

Αυτός είναι o μαχαιροβγάλτης Oλλανδός ανιματέρ με το αγγελικό πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι o μαχαιροβγάλτης Oλλανδός ανιματέρ με το αγγελικό πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτός είναι o μαχαιροβγάλτης Oλλανδός ανιματέρ με το αγγελικό πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ