Νεογέννητο με απίστευτες ποσότητες αλκοόλ στο αίμα του χαροπαλεύει στην Πολωνία - iefimerida.gr

Νεογέννητο με απίστευτες ποσότητες αλκοόλ στο αίμα του χαροπαλεύει στην Πολωνία

Νεογέννητο με απίστευτες ποσότητες αλκοόλ στο αίμα του χαροπαλεύει στην Πολωνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο της χειρότερης μητέρας στον πλανήτη διεκδικεί μια 24χρονη στην Πολωνία η οποία έφερε στον κόσμο ένα βρέφος με ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του στα 4,5 γραμμάρια ανά λίτρο.

Το άτυχο μωράκι γεννήθηκε πρόωρα όταν η μητέρα του, σε κατάσταση μέθης, κατέρρευσε μέσα σε μία κάβα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Τομάσοφ Μαζοβιέφσκι, ενώ στο αίμα της βρέθηκε ποσοστό αλκοόλ 2,6%, με τους γιατρούς να αναγκάζονται να της κάνουν καισαρική για να σώσουν τη ζωή του βρέφους, αλλά και τη δική της.

«Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ζωή της μητέρας και του παιδιού βρίσκονται σε κίνδυνο», είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιοάνα Κάτσκα, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων PAP. Η κατάσταση του βρέφους θεωρείται κρίσιμη.

Οι εισαγγελικές αρχές ενημερώθηκαν για την υπόθεση και η νεαρή μητέρα κινδυνεύει να καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της. Ενδέχεται επίσης να χάσει την επιμέλεια του νεογέννητου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ