Αγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σε γραφείο τελετών - Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης - iefimerida.gr

Αγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σε γραφείο τελετών - Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης

Αγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σε γραφείο τελετών - Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο συμβάν, πρωτοφανές όχι ως προς τον τρόπο αλλά ως προς το χώρου που διεξήχθη έγινε στο Βασιλικό της Εύβοιας. Δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έχοντας στα χέρια τους ξύλινα ρόπαλα, αλλά και ένα όπλο εισέβαλαν σε ένα γραφείο τελετών και αφού ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλό του, πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο πρώτος.

Το περιστατικό σύμφωνα με το LamiaStar συνέβη το απόγευμα της Τρίτης. Οι δύο δράστες αρχικά ξυλοκόπησαν τον 31χρονο ιδιοκτήτη και τον 39χρονο υπάλληλό του με ρόπαλα. Στη συνέχεια πυροβόλησαν στο πάτωμα, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στον μηρό τον ιδιοκτήτη.

Οι δύο δράστες βγήκαν τρέχοντας από το γραφείο τελετών και αφού επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει 30 περίπου μέτρα μακρύτερα εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλός του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου στον 39χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ ο 31χρονος παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, διερευνώνται τα αίτια του περιστατικού και διεξάγονται έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου της υπό διερεύνησης υπόθεσης, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ