Στην παραμυθένια φάρμα της στην Χαβάη φωτογραφήθηκε η Όπρα [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Στην παραμυθένια φάρμα της στην Χαβάη φωτογραφήθηκε η Όπρα [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια προνομιακή ματιά στην 800 στρεμμάτων φάρμα της στην Χαβάη έδωσε στους αναγνώστες του περιοδικού της, Ο-The Oprah Magazine, η Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Ότι έτρωγα όταν μεγάλωνα προερχόταν από το ένα στρέμμα γης που είχε και καλλιεργούσε η γιαγιά μου στο Μισισίπι. Το να με έχει αξιώσει η ζωή να μπορώ πλέον να παράγω τα δικά μου προϊόντα, και μάλιστα στο Μάουι, είναι για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Γιατί ότι βγαίνει από την γη είναι σαν κόσμημα. Ότι πιο πολύτιμο μας χαρίζει η φύση».

Στην παραμυθένια φάρμα της στην Χαβάη φωτογραφήθηκε η Όπρα [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η 59χρονη παρουσιάστρια, με προσωπική περιουσία 2,8 δις, που πήρε την απόφαση να ανοίξει για πρώτη φορά στο κοινό τις πύλες του ησυχαστηρίου της.

Στην παραμυθένια φάρμα της στην Χαβάη φωτογραφήθηκε η Όπρα [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Μάλιστα δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό αναγνώστη να έρθει στην Χαβάη για 4 μέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, προκειμένου να τον ξεναγήσει στο κτήμα και να του μαγειρέψει.

Στην παραμυθένια φάρμα της στην Χαβάη φωτογραφήθηκε η Όπρα [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Άξιο επισήμανσης είναι ότι όλα τα λαχανικά που παράγονται εδώ διατίθενται σε ιδρύματα και οικογένειες της περιοχής. Αν και στα μελλοντικά της σχέδια έχει να αρχίσει να τα πουλάει και στο εμπόριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όπρα Γουίνφρεϊ μάουι O The Oprah Magazine
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ