Ο Παππάς εξυμνεί τον εθνικισμό και λέει στον Τατσόπουλο: Είσαι η αριστερά των gay parade που δεν έχει ανδρισμό - iefimerida.gr

Ο Παππάς εξυμνεί τον εθνικισμό και λέει στον Τατσόπουλο: Είσαι η αριστερά των gay parade που δεν έχει ανδρισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Χρήστο Παππά κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο.

Ο κ.Τατσόπουλος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του γιατί δεν θέλει να δικαιώσει τους Χρυσαυγίτες που λειτούργησαν ως νταβατζήδες και προστάτες και δεν άφησαν τον κόσμο να δει τη θεατρική παράσταση. Μάλιστα ολοκληρώνοντας την ομιλία του διάβασε ένα κείμενο που είχε γράψει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στο περιοδικό του κόμματός του με αφορμή τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο βουλευτής της Χ.Α., ο οποίος εξύμνησε τον εθνικισμό και είπε πως οι βουλευτές και τα μέλη της είναι προστάτες της εθνικής συνείδησης και υποστήριξε πως δεν ζητάει να εγκληθεί ο Τατσόπουλιος για την επίθεση εναντίον του αλλά για εξύβριση του Κολοκοτρώνη. Μάλιστα είπε για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «σήμερα απέδειξε τι σημαίνει Αριστερά. Η Αριστερά των gay parade, η Αριστερά που δεν έχει ανδρισμό. Εβαλε την ουρά στα σκέλια».

Και αναφερόμενος στο κείμενο που διάβασε ο Πέτρος Τατσόπουλος από το περιοδικό της Χ.Α. είπε «ευχαριστώ που τιμήσατε τα γραπτά της νιότης μας. Ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου, ο εθνικισμός θα νικήσει. Σε αυτόν ανήκει το μέλλον του κόσμου».

Δείτε στο βίντεο την ομιλία του Πέτρου Τατσόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ