Στον Παπούλια οι πρωταθλητές Ευρώπης - iefimerida.gr

Στον Παπούλια οι πρωταθλητές Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο Προεδρικό μέγαρο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Κάρολου Παπούλια.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού λίγο μετά τς 12.00, συνοδευόμενοι από τους προέδρους της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με το πολύτιμο τρόπαιο στα χέρια.

Ο πρώτος πολίτης της χώρας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους δύο προέδρους των Πειραιωτών και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα τόνισε: «Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους. Δείξαμε ότι η Ελλάδα είναι εδώ», ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και την αντίδραση που πρέπει να έχουμε ως λαός, σε σχέση με τον τρόπο που ο Ολυμπιακός νίκησε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Το λόγο πήρε και ο Γιάννης Ιωαννίδης που αποθέωσε την ομάδα για την επιτυχία της και αναφερόμενος στο Γιώργο Μπαρτζώκα δήλωσε ότι «του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έγινε ο πρώτος Ελληνας προπονητής που κατακτά τον τίτλο. Εγώ πήγα σε έξι φάιναλ-φορ και έπαιξα σε τρεις τελικούς και δεν τα κατάφερα».

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι παρέδωσαν στον Κάρολο Παπούλια μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και το Νο1.

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε ως δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και ο Γιώργος Πρίντεζης ένα εισιτήριο διαρκείας.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Κάρολο Παπούλια που έβαλε την κάρτα επιδεικτικά στην τσέπη του, σκορπώντας γέλια στην αίθουσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ