O Παναγιώτης Γιαννάκης ταξίδεψε στην Κίνα για να μείνει... [βίντεο] - iefimerida.gr

O Παναγιώτης Γιαννάκης ταξίδεψε στην Κίνα για να μείνει... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προορισμό την Κίνα, εκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έχει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Για την ακρίβεια ο Γιαννάκης βρίσκεται από χθες στο Πεκίνο προκειμένου να πιάσει δουλειά, καθώς είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Κίνας.

Την άφιξη του «Δράκου» στο αεροδρόμιο κάλυψαν τα ΜΜΕ της χώρας. «Χρειάζεται δουλειά και υπομονή», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Βλέπω ότι τόσο εσείς όσο κι εγώ αγαπάμε το μπάσκετ. Κι αυτός είναι ο λόγος που κι εσείς κι εγώ βρισκόμαστε εδώ.

Γνωρίζω την ομάδα της Κίνας. Είναι μια ομάδα που πάντα διαθέτει ταλέντο και βελτιώνεται. Θυμάμαι την ομάδα που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώσατε στο Πεκίνο. Πάντα ήταν ενδιαφέρον να βλέπω την Κίνα στο υψηλότερο επίπεδο. Οι παίκτες πρέπει να έχουν την υπομονή να δουλέψουν σκληρά και να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού. Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνο και νομίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε κάτι ιδιαίτερο με την εθνική ομάδα της Κίνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ